Arkham Horror: LCG Return to the Path to Carcosa

Model/varenr.: FAHC36
Vanviddet vender tilbage for et ekstranummer i udvidelsen Return to the Path to Carcosa til Arkham Horror: The Card Game! Du troede, at den endelige afslutning for din kamp mod kongen i gult. Den forbandede teaterproduktion, der kom til Arkham helt fra Paris, blev hurtigt samtale emne i hele byen, men dens mørke historie med forsvinden, selvmord og galskab fik dig til at undersøge dybere.

Nu har The King in Yellow fået en ny legion af tilhængere, og du kan genopleve hele The Path to Carcosa-kampagnen med helt nye scenarier, lokationer og encounter kort designet til at tilføje nye overraskelser og udfordringer. Denne premium-boks kan gemme hele din kampagne sammen med skillekort, for de scenarier og encounter dæk der er sat i Path to Carcosa-cyklussen. Endelig indeholder denne udvidelse nye spillerkort, der øger tilpasningsmulighederne, så de bedre forbereder dig til at møde det onde, der ligger foran dig. Så tag dit fineste tøj på eller bare smid nogle laser på og klargør dit sind til en ny verden af ​​galskab. The show must go on!

Dette er ikke et selvstændigt produkt. En kopi af Arkham Horror: The Card Game Core Set og The Path to Carcosa Deluxe Expansion kræves for at kunne spille.
239,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,541 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: