A Light in the Fog

Model/varenr.: FAHC56

Siden du først vågnede i en klam og dyster tidevandshule, har du forsøgt at samle de forskellige stykker af dine forlisteminder. Du har lært noget om, hvorfor du kom til Innsmouth, og du har kæmpet mod det onde, der stiger op fra havets dybder... men da du flygter fra the Deep Ones, der løber Innsmouth over ende og styrtre mod Falcon Point fyrtårn, befinder du dig ved tærsklen til det næste mysterium. Hvem var det, der først fangede dig og efterlod dig for død? Fyrets vogter skjuler måske de svar, du søger.

Som det næste kapitel i dit udviklende historie fortsætter A Light in the Fog dine eventyr i Innsmouth med Arkham Horror: The Card Game, der fortsætter lige hvor den hektiske biljagt slap i slutningen af ​​Horror in High Gear og lovede nye afsløringer som du presser dig dybere ind i hjertet af den sammenfiltrede sammensværgelse, der omgiver Innsmouth. Sammen med et nyt scenario bringer denne udvidelse nye muligheder til dine dæk med en række nye kort på mellemniveau for at forme og forbedre dit spil som du får erfaring. Men når dine oplevelser låser op for nye færdigheder, vil de også åbne for døren til nye nuancer af vanvid?

Ikke et enkeltstående produkt. Arkham Horror: The Card Game Core Set og The Innsmouth Conspiracy Deluxe Expansion kræves for at spille.

 

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

129,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,13 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: