In Too Deep

Model/varenr.: FAHC53

Siden du vågnede i et klamt og vådt hul ved Atlanterhavskysten, har dine minder om din tid i Innsmouth været flygtige og vanskelige at samle. Hvorfor tog du til byen Innsmouth? Hvad skete der nøjagtigt mellem din ankomst og dine mareridtsagtige oplevelser i tidevandstunnellerne? Hvad er forbindelsen mellem the Esoteric Order of ​​Dagon og de sværmende deep ones? Disse spørgsmål og mere bliver nødt til at vente - Innsmouth glider måske allerede under bølgerne!

I In Too Deep, den første Mythos-pakke i Innsmouth Conspiracy-cyklussen til Arkham Horror: The Card Game, finder du det næste kapitel i historien, der trækker dig dybere ind i det konspirationerne omkring dit besøg i Innsmouth. Det er dog ikke kun et nyt scenarie - du finder også nye spillerkort til at understøtte hver klasse, inklusive kraftfulde nye Covenants, der er centreret om de velsignelses- og forbandelsetokens, der blev introduceret i The Innsmouth Conspiracy deluxe-udvidelsen.

Dette er ikke et selvstændigt produkt. En kopi af Arkham Horror: The Card Game Core Set og The Innsmouth Conspiracy deluxe-udvidelsen skal bruges for at kunne spille denne udvidelse.

 

 

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

129,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,131 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer