Horror in High Gear

Model/varenr.: FAHC55

Innsmouth er løbet over ende! Du og Agent Harper slap med nød og næppe fra fiskerlandsbyen, og nu kører I hurtigt mod Falcon Point Lighthouse - hvor du håber, du kan finde flere forbindelser mellem de brudte stykker af din hukommelse. Du har dog kun været på farten i få øjeblikke, førend du ser forlygter i dit bakspejl. Du er ikke alene på disse øde, snoede veje - og det bliver en biljagt mod målet!

Gør dig klar til et voldsomt ræs med the Esoteric Order of Dagon i forfølgelse med Horror in High Gear, den tredje Mythos-pakke i The Innsmouth Conspiracy-cyklussen til Arkham Horror: The Card Game! Køretøjer bliver sat i fokus med denne udvidelse, som du kører dine biler langs de snoede veje ved klipperne uden for Innsmouth. Ved siden af ​​dette unikke scenario finder du et komplet sortiment af spillerkort til ethvert aspekt, der låser op for nye færdigheder, allierede og mere.

Ikke et selvstændigt produkt. Arkham Horror: The Card Game Core Set og The Innsmouth Conspiracy deluxe-udvidelse kræves for at spille.

129,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,124 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: