Nathaniel Cho Investigator Starter Deck

Model/varenr.: FAHC47

Gennem de fem cyklusser af Arkham Horror: The Card Game, er du stødt på nye efterforskere i hver nye deluxe-udvidelse, hvilket giver dig flere og flere muligheder for at bygge dine dæk og udforske myterne. Nu har du chancen for at invitere et nyt ansigt til dine spil med Nathaniel Cho Investigator Starter Deck, som giver dig en ny Guardian karakter at spille med

Hvert Investigator Starter Deck inkluderer et forudbygget og klar til at spille 34-korts efterforsker-dæk samt 26 ekstra kort, der kan bruges til at opgradere dit dæk, som du spiller gennem en kampagne. Måske er du helt ny i Arkham Horror: The Card Game - hvis din ven har en samling Arkham Horror: The Card Game, behøver du ikke længere at købe dit eget Core Set eller deluxe-udvidelse for at deltage i en kampagne. Du kan blot vælge dit foretrukne Investigator Starter Deck og begynde at spille med det samme.

Selv hvis du er en veteranspiller, er der masser af grund til at købe disse startdæk. Hvert startdæk tilbyder en ny efterforsker og et væld af nye kort, der ikke er set før, hvilket gør disse udvidelser til den ideelle måde at hurtigt udvide din spillerkortsamling og opdage nye måder at spille på. Og selvfølgelig er de perfekte til at hjælpe en ven komme i gang med deres første kampagne i Arkham Horror: The Card Game!

129,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,125 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer