Arkham Horror LCG: Point of No Return

Model/varenr.: FAHC42

Dyk ned i det frygtede Underworld of Dreamlands i Point of No Return, den fjerde Mythos-pakke i Dream-Eaters-cyklussen for Arkham Horror: The Card Game! Efter at have tvunget dig igennem sløret, der adskiller den vågne verden fra søvnen, skal du navigere i den rungende underverden, mens du møder ghouls og gugs, i håb om at finde din vej til verden ovenover og genforenes med resten af ​​dit team.

Point of No Return er scenarie 3–B af kampagnen "The Web of Dreams," der følger stien for efterforskerne, der blev efterladt for at håndtere rædslerne fra den vågne verden i The Dream-Eaters. Dette scenarie kan spilles alene i standalone-tilstand eller kombineres med de andre udvidelser i The Dream-Eaters cyklussen for at danne en større firedelt eller otte-delt kampagne. Efter begivenhederne i A Thousand Shapes of Horror er du endelig nået til Dreamlands, men det er ikke som forventet. Ingen vidunderlige lande eller fantastiske byer møder dig; blot den mørke, golde ​​underverdenen. Måske havde de, der bragte historier om drømmelandet til Arkham aldrig vovet sig så langt under jorden, eller måske kan dette sted kun findes af dem, der tvinger sig ind. Uanset hvad er du nu håbløst alene i et område, som du aldrig har hørt om, og den eneste vej ud er igennem.

Dette er ikke et selvstændigt produkt. En kopi af Arkham Horror: The Card Game Core Set og Dream-Eaters deluxe-udvidelsen kræves for at spille.

129,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,127 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: