Where the Gods Dwell

Model/varenr.: FAHC43

Stå ansigt til ansigt med galskab i Where the Gods Dwell, den femte Mythos-pakke i The Dream-Eaters cyklussen til Arkham Horror: The Card Game! Efter din tilsyneladende uendelige rejse over Dreamlands er du kommet til Lengs land, en isnende ødemark, hvor du mener, at toppen af ​​den ukendte Kadath er. Hele tiden plager en tilstedeværelse dig og gnaver i dig - en ordløs stemme, du ikke kan høre, men føler inden i dit sind. En tilstedeværelse, der venter på dig.

Where the Gods Dwell er Scenario 4-A i Dream-Quest-kampagnen. Dette scenario kan afspilles alene i standalone-tilstand eller kombineres med de andre udvidelser i The Dream-Eaters-cyklussen for at danne en større kampagne med fire eller otte dele. Efter begivenhederne på Dark Side of the Moon er du endelig kommet til fortabte Kadath, hvor Nyarlathotep venter dig til en kamp, ​​der vil tvinge dig til at møde bedrag, løgne og skiftende virkeligheder. Hvis du på en eller anden måde kan trække ham ud, afsløre ham, kan du have en chance, men hvordan kæmper du med en fjende, som du ikke kan forstå?

Dette er ikke et enkeltstående produkt. En kopi af Arkham Horror: The Card Game Core Set og The Dream-Eaters deluxe-udvidelse skal bruges for at kunne spille denne udvidelse.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

129,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,125 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: