Arkham Horror LCG: The Wages of Sin

Model/varenr.: FAHC31

The Wages of Sin er den anden Mythos Pack i Cirkel Ubenet cyklus for Arkham Horror: The Card Game

Efter hændelserne i det hemmelige navn har du været nødt til at genoverveje alt, hvad du troede, du vidste om liv og død, sans og vanvid. Og tågerne, der hænger over Arkham, rammer mere frygt for dig end nogensinde før. Du skal dybere dybere ind i byens historie med hekseri og forfølgelse, hvis du ønsker at give mening af alt, hvad du har set. Der er blevet rapporteret om spøgelses observationer og mærkelig aktivitet i skoven de sidste par nætter på Hangman's Hill, og her er du nødt til at rejse for at lære mere om de hekse, der engang gemte sig i Arkhams fortidshekser, der siden er kommet ud af skyggerne i udøvelse af noget uhellig formål.

Når du træder ind på kirkegårdens hellige jord, kan du blive forbruges af en følelse af, at spøgelserne fra fortiden er omkring dig, der findes på et separat usynligt plan. I Syndens Løn vil de steder, du vil undersøge, have to åbenbare sider, en der findes i det rige du kender, og en, der tager dig til spektralplanet. Som du plumber hemmelighederne i Hangman's Hill, kan steder vende sig til deres spektralside og konfrontere dig med et nyt sæt terrors med et andet mødedække. Mens du befinder dig i et spektralt sted, vil du bruge Spectral Encounter Deck i stedet for det normale møde dæk, og de farer, der omgiver dig, tager et mere skrækkeligt lys. Vil du være i stand til at overleve, mens du står imod de døde?

Dette er ikke et selvstændigt produkt. Det kræver en kopi af Arkham Horror: Card Game Core Set og Circle Undone Deluxe ekspansion at spille.

129,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,127 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: