Dark Side of the Moon

Model/varenr.: FAHC41

Begiv dig ud på en farlig redningsmission i Dark Side of the Moon, den tredje Mythos-pakke i The Dream-Eaters-cykussen til Arkham Horror: The Card Game! Efter at manden, der måske har nøglen til at undslippe the Dreamlands, er taget til fange  af farlige Corsairs, følger du til en død verden, hvor fare venter rundt om hvert hjørne.

Dark Side of the Moon er Scenario 3 – A af "Dream-Quest" -kampagnen. Dette scenarie kan spilles alene i standalone-tilstand eller kombineres med de andre udvidelser i The Dream-Eaters-cyklussen for at danne en større kampagne med fire dele eller otte dele. Efter begivenhederne i The Search for Kadath trækkes efterforskerne i Dreamlands endnu længere væk fra den vågne verden end de nogensinde kunne have troet, som Virgil Gray føres til den kolde, fjerne måne, og du ikke har andet valg end at følge efter i håb om at redde ham. Stedets stilhed er øredøvende. Der er ingen vind, der fløjter gennem luften, ingen kvidrende fugle, ingen baggrunds lyd af nogen art. Og rundt om hvert hjørne holder et vanvittigt væsen nøje øje med deres domæne. Du skal forblive endnu mere stille for at forblive skjult længe nok til at finde Virgil og flygte uden at vække stedets beboere.

Dette er ikke et selvstændigt produkt. Der kræves en kopi af Arkham Horror: The Card Game Core Set og The Dream-Eaters deluxe-udvidelse.

129,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,131 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer