War of the Outer Gods

Model/varenr.: FAHC59

Vores verden kan virke vigtig - centrum for vores personlige universer. Men midt i det ukendte eldritch Mythos er Jorden et lille mikrokosmos af primitivt liv, en latterlig prik af jord og vand, der flyder blandt stjernerne. Vi er kun støv på skalaen, og enhver ambition om at være mere viser kun et uheldigt overskud af hubris.

I lyset af denne knusende ubetydelighed er efterforskerne af Arkham Horror Files dem, der skubber tilbage mod afgrunden, som nægter at give efter for nihilisme og fortvivlelse. Men med det seneste eventyr står disse efterforskere over for en udfordring ulig noget, de tidligere har tacklet.

I War of the Outer Gods, en ny scenariepakke til Arkham Horror: The Card Game, bliver Arkham fanget midt i en verdensomspændende konflikt mellem tre rivaliserende kulter, der raser over hele Nordamerika. Hver af disse kulter søger at tilkalde sin egen Old One - og som de kæmper mod hinanden på tværs af kontinentet, bringer enhver fjendtlig dræbte en af ​​disse mørke guder tættere på sin opvågnen. Kan du og dine medefterforskere overleve at blive fanget midt i denne krig, eller vil vores verden blive revet i stykker?

Dette er ikke et selvstændigt spil. Arkham Horror: The Card Game Core Set kræves for at spille.

159,00 DKK
Lager: 4 stk tilbage på lager
Vægt: 0,173 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer