The Innsmouth Conspiracy

Model/varenr.: FAHC52

Ikke langt fra Arkham lægger den nedbrudte og forvitrede by Innsmouth på Atlanterhavskysten. En aura af forfald og forsømmelighed hænger over byen som havtåge, fra de underligt glødende vinduer i Gilman House til den øde og væltende Fish Street-bro. Uden for byen er Innsmouth strandlinje fyldt med halvt oversvømmede tidevands tunneler og unaturlige bugter. Hvem ved, hvilke mærkelige, forfærdelige genstande du kan finde blandt fiske skeletter og rådnende tang?

Innsmouth Conspiracy, den sjette deluxe-udvidelse til Arkham Horror: The Card Game, inviterer dig til at tage dine første skridt i en vridende, tidsspringende historie, der starter med kampagnens to første scenarier, der er inkluderet i denne udvidelse. Fra hjertet af selve Innsmouth til den torturøse kystlinje og videre, disse scenarier afslører et eventyr, der vil udfolde sig over de efterfølgende seks Mythos Packs. Imidlertid bringer The Innsmouth Conspiracy langt fra kun to nye scenarier, men også fem nye efterforskere til bordet med en undersøisk overflod af spillerkort til at understøtte nye typer dæk sammen med ny mekanikker som spillerne kan synke tænderne i, inklusive keys, flood tokens, bless tokens og curse tokens!

Dette er ikke et selvstændigt produkt. En kopi af Arkham Horror: The Card Game Core Set kræves for at spille denne udvidelse.

249,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,427 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: