Tilbehør/Opgradering

Arkham Horror LCG: A Thousand Shapes of Horror

Model/varenr.: FAHC40

Gå i dybden med hemmelighederne i The House with No Name i A Thousand Shapes of Horror, den anden Mythos-pakke i The Dream Eater-cyklussen for Arkham Horror: The Card Game! Når halvdelen af ​​dit hold tilsyneladende er blevet fanget i drømmelandene, beslutter du dig for at tvinge dig ind i denne verden i din fysiske krop i stedet for at rejse der i dine drømme. Denne metode kommer med masser af farer, men den forhindrer forhåbentlig dig selv i at blive fanget. Men hvis du ønsker at komme til the Dreamlands, skal du først finde en nøgle.

A Thousand Shapes of Horror er scenarie 2–B i kampagnen “Web of Dreams”. Dette scenarie kan spilles alene i Standalone Mode eller kombineres med de andre udvidelser i The Dream-Eaters-cyklus for at danne enten en større fire-delt eller otte-del kampagne. Inspireret af HP Lovecrafts klassiske novelle "The Unnamable", fører dette eventyr dig til de mest hjemsøgte hjørner af Arkham, hvor sløret mellem verdenen er strukket tyndt, og endda det mest rationelle sind må tvinges til at konfrontere muligheden for en verden ud over en vi kender. Har du viljen til at holde fast i din psyke og redde dine venner, eller vil de utrolige forfærdelser rive dit sind fra hinanden?

Dette er ikke et selvstændigt produkt. En kopi af Arkham Horror: The Card Game Core Set og Dream-Eaters deluxe-udvidelse er krævet for at spille.

129,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,133 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer