Arkham Horror LCG: Before the Black Throne

Model/varenr.: FAHC35
Before the Black Throne er den sjette og sidste Mythos Pack i The Circle Undone-cyklus for Arkham Horror: The Card Game.

Efter din kamp for at lukke rippene i virkeligheden i I Clutches of Chaos, har du forladt din by og din verden bagud, rejser en umulig afstand, og alligevel er du stadig mange ligaer fra den aftenede trone, hvor din ultimative fjende stirrer. Når du bliver jaget af din skæbne over hele kosmos, kan du blive tvunget til at bringe "tomt rum" i spil, og miste det øverste kort på dit dæk, når du placerer det med forsiden ned for at legemliggøre det tilsyneladende uendelige rum, der adskiller dig fra resten af ​​menneskeheden . Dette er ikke et sted, det kan ikke indtastes eller undersøges, og den eneste måde at kræve dit mistede kort tilbage på er at udfylde det tomme rum med en Cosmos-placering. Disse umulige steder, trukket fra det nye Cosmos-dæk, har ikke faste steder, de skal oprette forbindelse til. I stedet for har hvert Cosmos-kort en tilslutningsinstruktion, du skal overholde for at placere det. Rivet af alt hvad du ved, kan det være let at overgive sig til den eksistentielle frygt, men selvom alt hvad du kan gøre er at udsætte det uundgåelige, er slaget endnu ikke forbi!
 
Dette er ikke et selvstændigt produkt. Det kræver en kopi af Arkham Horror: The Card Game Core Set og The Circle Undone deluxe-udvidelse, der skal spilles.
129,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,133 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: