Arkham Horror LCG: Weaver of the Cosmos

Model/varenr.: FAHC44

Forsvar drømmelandene fra the Spinner in Darkness' fæle planer i Weaver of the Cosmos, den sjette og sidste Mythos Pack i Dream-Eaters-cyklussen til Arkham Horror: The Card Game!

Weaver of the Cosmos er Scenario 4 – B af kampagnen Web of Dreams til Arkham Horror: The Card Game. Dette scenarie kan spilles på egen hånd i standalone-tilstand eller kombineres med de andre udvidelser i The Dream-Eaters-cyklussen for at danne en større fire- eller otte-delt kampagne. Efter begivenhederne i Point of No Return er du endelig nået til det farlige mareridt, som du er blevet ført til helt fra begyndelsen. Alt har ført til dette - Virgils skrifter, dine følgesvendes uendelige søvn, den sorte kat, det hele. Dette transdimensionelle rum er hjemsted for et edderkoppe-væsen, der vil udslette din verden og erstatte den med en ny virkelighed. Hvis du ikke kan stoppe den, vil der ikke være nogen jord at vende tilbage til, ingen flugt fra denne helvedes drøm, og drømmelandene vil også gå tabt. Du har intet andet valg end at kæmpe.

Dette er ikke et selvstændigt produkt. En kopi af Arkham Horror: The Card Game Core Set og Dream-Eaters Deluxe Expansion kræves for at spille.

129,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,139 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: