Arkham Horror LCG: The Secret Name

Model/varenr.: FAHC30

The Secret Name er den første Mythos Pack i The Circle Undone cycle.

Efter begivenhederne i The Circle Undone er du desperat for at finde flere oplysninger om den farlige nye koven af, at der er taget ophold i Arkham. Sådan viden er svært at komme forbi, selv på et sted som Arkham, men du kender til en heks, hvis historie er gået ned i næsten to hundrede år: Keziah, der flygtede fra Salem Gaol tilbage i slutningen af ​​1600'erne og hvis ånd formentlig hævder det fordømte hekses hus på fransk hill. Med mange spørgsmål og få ledere har du ikke andet valg end at jagte spøgelserne i Arkhams fortid.

Når en ny cyklus begynder, skal du bruge nye værktøjer til at hjælpe dig med at bekæmpe disse uhellige kræfter. For at hjælpe dig med denne opgave tilhører nogle af de nye spiller kort i det hemmelige navn mere end en klasse. Disse kort, der kan identificeres med deres gyldne nuance og dobbelt klasse ikoner i øverste højre hjørne af kortet, kan tilføjes til din efterforsker dæk, hvis du har adgang til nogen af ​​de klasser, der er detaljeret på kortet. Hvis en efterforsker dog har begrænset adgang til en af ​​klasserne på et multikortkort, vil kortet besætte en af ​​investigatorens begrænsede slots, selvom de har ubegrænset adgang til den anden klasse, der er detaljeret på kortet. Men med forskellige anvendelser og kraftfulde effekter, udgør de en værdig tilføjelse til enhver investigators arsenal.

Dette er ikke et selvstændigt produkt. Det kræver en kopi af Arkham Horror: Card Game Core Set og Circle Undone Deluxe Expansion at afspille.

129,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,127 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: