Devil Reef

Model/varenr.: FAHC54

Den lille fiskerby Innsmouth kan snart blive overvældet af stigende tidevand og sværmende Deep Ones - men i din knuste hukommelse prøver du stadigt at finde hoved og hale i din tid i denne tågeindhyllede landsby. Når du stirrer ud over de ildevarslende rev og spredte øer i Devil Reef, kan du mærke et nyt stykke af puslespillet falde på plads. Du var derude, blandt øerne, og søgte efter beviser for the Esoteric Order of Dagon...

Inden i Devil Reef Mythos Pack finder du det næste scenarie af den sammenfiltrede kampagne, der udspiller sig omkring begivenhederne i The Innsmouth Conspiracy til Arkham Horror: The Card Game. Du får flashbacks tilbage til din rejse ud til Devil Reef tre uger før - udforskning af de øer, der rygtes at være hjemsøgt af forfærdelige kræfter, og hvor du har mistanke om, at the Esoteric Order of Dagon gemmer noget. Med spillets første køretøjsdrevne scenario og et udvalg af nye spillerkort til hver klasse er Devil Reef et gribende næste kapitel i den udfoldende fortælling om stigende tidevand og krybende vanvid.

Dette er ikke et selvstændigt produkt. En kopi af Arkham Horror: The Card Game Core Set og The Innsmouth Conspiracy deluxe-udvidelsen skal bruges for at kunne spille denne udvidelse.

129,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,132 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: