Arkham Horror LCG: Union and Disillusion

Model/varenr.: FAHC33

Union and Disillusion er den fjerde Mythos Pack i Cirkel Udon Cycle for Arkham Horror: Card Game.

Efter din børste med Silver Twilight Lodge i For The Greater Good, rejser du til bredden af ​​Miskatonic River på jagt efter de fire sjæle, der gik væk fra en af ​​Lodgeens arrangementer. Mellem to af broerne, der spænder over floden, står der Unvisited Isle. De tåget kyster er ufrugtbare og ubehagelige, og når du rækker tættere, forsøger du at forblive tavs, som om at holde floden selv fra at bemærke. Ikke en sjæl hilser på dig, når du trækker dig tættere på øen, undtagen for dømmende blik af spøgelsesagtige fugle, der observerer dig fra træerne. I afstanden stiger en søjle af spektralenergi op i skyerne, en hvirvel af anden verdensklud, der spirer om det.

Når du udforsker øen, vil du finde braziers spredt på forskellige steder, som du enten kan lyse eller slukke med den nye Circle-action evne. Belysning disse braziers kan hjælpe med at skubbe den tunge tåge tilbage, så du kan udforske øen yderligere, men det kan også være det vigtigste skridt i at fuldføre det ritual, der allerede er begyndt. Hvor langt kan du skubbe Arkham på kaosens kant uden at overgive byen til de mørke kræfter, der kæmper for kontrol over det?

Dette er ikke et selvstændigt produkt. Det kræver en kopi af Arkham Horror: Card Game Core Set og Circle Undone Deluxe ekspansion at spille.

129,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,127 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: