Arkham Horror: LCG For the Greater Good

Model/varenr.: FAHC32

For The Greater Good er den tredje Mythos Pack i The Circle Undone cycle til Arkham Horror: Card Game.

Efter begivenhederne i syndens løn er du forstyrret for at lære, at der har været endnu mere mærkelige observationer i Arkham og værre, flere flere er forsvundet. Du har brug for hjælp. Din relation til Silver Twilights orden kan ikke fortsætte med at balancere på kanten af ​​en kniv. Du skal beslutte, om du vil sætte din tillid til dem eller tælle dem blandt dine fjender, og denne beslutning vil forme dit eventyr fremad, bestemme dine bånd til Lodge og hvilke områder af manoren du får adgang til.

Ved første øjekast kan flere af spillerkortene, der findes i For The Greater Good, kigge velkendte. I det hemmelige navn brød Arkham Horror LCG grænsen mellem spillerfaktioner ved at indføre spillekort som det tilhørte flere klasser. Nu, som dine efterforskere fortsætter med at få erfaring fra deres forskning i Arkhams hemmelige historie, får du mulighed for at opgradere disse kort til mere kraftfulde versioner, der passer ind i klassiske enkeltkategorier. Hver version af disse opgraderede kort har særskilte kunststykker og evner, der spiller ind i kernefokuserne på deres klasser, vokser hos dine efterforskere, da deres søgning efter svar fortsætter.

Dette er ikke et selvstændigt produkt. En kopi af Arkham Horror: Card Game Core Set og Circle Undone Deluxe ekspansion er påkrævet for at spille.

129,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,127 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer