Arkham Horror LCG: The Search for Kadath

Model/varenr.: FAHC39

Rejse over drømmelandene i The Search for Kadath, den første Mythos Pack i Dream-Eaters-cyklus for Arkham Horror: The Card Game! Efter at have taget dine første skridt ind i drømmelandene, vrimler dit sind af ængstelse over den fremtidige søgen, farer du har efterladt i den vågne verden og skæbnen for drømmere, der er kommet før dig. Er de også et sted i disse vidstrakte lande? Måske hvis du finder den fortabte borg og vender tilbage med bevis på drømmelandet, kan du redde alle: dig selv, dine venner og de andre drømmere også. På trods af råd fra drømmelandets indbyggere søger du og dine ledsagere det ukendte Kadath, hvor guderne bor.

The Search for Kadath er scenarie 2–A af The Dream-Quest. Dette scenarie kan afspilles på egen hånd i standalone-tilstand eller kombineres med de andre udvidelser i The Dream-Eaters-cyklussen for at danne en større fire-delt eller otte-delt kampagne. Når dit team af efterforskere skilles mellem drømmene og de vågne verdener, bliver du nødt til at arbejde sammen på tværs af riger for at få sejren og vende hjem. For at hjælpe dig med at opnå dette, finder du nye spillerkort, der skaber nye synergier mellem efterforskere, så du kan tilbyde hjælp under dine ture eller endda Mythos-fasen. Oplev betydningen bag dine drømme og opdag det bevis du søger!

Dette er ikke et selvstændigt produkt. Det kræver en kopi af Arkham Horror: The Card Game Core Set og Dream-Eaters deluxe-udvidelse for at spille.

129,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,13 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer