Tiny Epic Zombies

Model/varenr.: GLGTEZ

I Tiny Epic Zombies er overlevende altid på flugt, indsamler våben, dræber zombier og arbejder mod at nå målene. Gennemførelsen af ​​3 mål kan vinde dig spillet, men hvis du er for fokuseret på målene, vil zombierne overgå indkøbscenteret, og det vil ende i dig.

Baseret på spilletilstanden vil du enten spille som en af ​​de overlevende eller som zombierne.

Som en Overlevende vil din tur bestå af at flytte 3 gange. Så baseret på hvor du bevæger dig, kan du gøre yderligere ting. Hvis du for eksempel flytter ind i et værelse med en zombie, skal du bekæmpe det ved at køre Zombie dør. Eller hvis du flytter ind i et værelse ved siden af ​​en zombie, kan du bruge ammunition til at skyde det. At dræbe en zombie er faktisk ret nemt ... men de fortsætter bare med at komme. Holde dem fra at overskride hele mallet, mens du forsøger at nå dine mål, det er svært!

Når du har taget dine 3 bevægelser, søger du i lokalet. Dette gøres ved at afsløre det Søgekort, du holder. Det meste af tiden finder du noget nyttigt, som fantastiske ting, du senere kan hente og udstyre til dine ITEMeeples. Nogle gange kan du måske finde en zombie lurker i hjørnet. Så vær forberedt.
Når du har søgt på værelset, oversvømmes flere zombier i indkøbscenteret. Så er det den næste spillerens tur. Så simpelt er det.

Bemærk: Hvis din ammunition og sårt tokens nogensinde mødes, er du døde kød! Så hold dine sår lave og din ammunition høj.

Hvis du dør, bliver det tegn til en zombie, og du bliver nødt til at tegne en ny karakter til at spille. Hvis det sker for mange gange, taber du spillet.

Som en Zombie-spiller, vil du ikke kun styre unikke zombier med specielle evner, du vil styre ALLE zombier! Med din hjælp vil zombierne have en hjerne foruden at spise hjerner. Dit spil vil være at overvælde spillerne med smart placering og bevægelse af zombierne. Smør dem med din Zombie Horde og forhind dem i at fuldføre deres mål. Hvis du dræber nok spillere eller overskredet mallgården, vinder du.

199,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,369 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: