Suburbia (2nd Edition)

Model/varenr.: BEISUB2

Planlæg, opbyg og udvikkel en lille by til en stor metropol. Brug sekskantede byggesten til at tilføje boligområder, kommercielle, samfundsmæssige og industrielle områder samt specielle interessepunkter, der giver fordele og udnytter ressourcerne i nærliggende områder. Dit mål er, at din bydel trives og ender med en større befolkning end nogen af ​​dine modstandere.

Suburbia er et briklægningsspil, hvor hver spiller forsøger at opbygge en økonomisk engine og infrastruktur, der først vil være selvforsynende og til sidst blive både rentabel og tilskynde befolkningsvækst. Når din by vokser, ændrer du både din indkomst og dit omdømme. Når din indkomst stiger, har du flere kontanter til rådighed til at købe bedre og mere værdifulde bygninger, såsom en international lufthavn eller en højhus med kontore. Som dit omdømme stiger, får du flere og flere indbyggere - og spilleren med den største befolkning i slutningen af ​​spillet vinder.

Under hvert spil konkurrerer spillerne om flere unikke mål, der giver et ekstra befolkningsforøgelse - og de tilgængelige bygninger i hvert spil varierer, så du vil aldrig spille det samme spil to gange!

Den anden udgave af Suburbia har opdateret illustrationer, større brikker end i det originale spil, en dobbeltsidet resultattavle, GameTrayz-opbevaringsløsning og meget mere!

Antal spillere: 1-4
I alderen: 14+
Spilletid: 90 minutter
Sprog: Engelsk

499,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 2,07 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: