Grundspil

Star Wars: The Deckbuilding Game

Model/varenr.: FSWG01

Rebel Alliance kæmper tappert mod det Galaktiske Imperiums tyranni. Hver ny sejr giver Rebellerne håb, og hvert heroisk offer styrker deres beslutsomhed. Imperiets ressourcer er dog stadig enorme, og imperiets flåde har en uovertruffen ildkraft. Ingen af parterne er villige til at acceptere et nederlag, og deres krig raser over hele galaksen...

Velkommen til Star Wars™: The Deckbuilding Game! Dette nye hoved mod hoved-spil for to spillere bringer den galakseomspændende krig mellem det galaktiske imperium og Rebel Alliance til din bordplade. I dette spil, der er let at lære, vælger du og din modstander hver især en side og spiller enten som Imperiet eller Rebellerne, og efterhånden som spillet skrider frem, styrker I begge jeres startdækker og arbejder på at ødelægge hinandens baser. Den første spiller, der ødelægger tre af sin modstanders baser, vinder spillet!

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 3 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 2
Alder: 10+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Engelsk
249,00 DKK
Lager: 6 stk tilbage på lager
Vægt: 0,591 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: