Grundspil

Heat: Pedal to the Metal (English)

Model/varenr.: DOW9101

Udviklet af danske Asger Harding Granerud og Daniel Skjold Pedersen, de kreative kræfter bag mange danske brætspil.

Baseret på enkel og intuitiv hand management, Heat: Pedal to the Metal sætter spillerne i førersædet i intense bilræs, hvor de skal kæmpe om at komme først over målstregen, mens de skal styre bilens hastighed, hvis de ikke vil overophede. Ved at vælge de rigtige opgraderinger til deres bil kan de hjælpe dem med at følge kurverne og holde motoren kølig nok til at holde tophastigheden. I sidste ende er det deres kørefærdigheder, der er nøglen til sejr!

Kørerne kan deltage i et enkelt løb eller bruge "Championship System" til at spille en hel sæson på én spilaften og tilpasse deres bil før hvert løb for at gøre krav på den øverste plads på podiet. De skal være forsigtige, da vejret, vejforholdene og begivenhederne vil ændre sig hvert løb for at krydre deres mesterskab. Spillerne kan også nyde en solo-tilstand med Legends-modulet eller tilføje automatiserede kørere som ekstra modstandere i multiplayer-spil.

 

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 7 pakker Green - Standard American-sized Sleeves, 59 x 91 mm

Min. Antal Spillere: 1
Max. Antal Spillere: 1
Alder: 10+
Spilletid: 60-120 min
Sprog: Engelsk
429,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 2,65 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: