Populær

Root

Model/varenr.: LED01000

Dette er et brætspil om eventyr og krig, hvor 2 til 4 (1 til 6 med udvidelsen "Riverfolk") spillere kæmper om kontrollen over en enorm vildmark.

Den forbryderiske Marquise de Cat har bemægtiget sig det store skovområde for at høste dets rigdomme. Under hendes styre har skovens mange væsner slået sig sammen. Denne alliance vil forsøge at styrke sine ressourcer og undergrave Kattes styre. I denne bestræbelse kan alliancen få hjælp af de omvandrende vagabonder, der er i stand til at bevæge sig gennem de mere farlige skovstier. Selvom nogle måske sympatiserer med Alliancens håb og drømme, er disse vandrere gamle nok til at huske de store rovfugle, der engang kontrollerede skovene.

I mellemtiden, i udkanten af regionen, har de stolte, stridbare Eyrie fundet en ny kommandør, som de håber vil lede deres fraktion til at genoptage deres gamle fødselsret. Scenen er sat for en kamp, der vil afgøre det store skovområdes skæbne. Det er op til spillerne at afgøre, hvilken gruppe der i sidste ende vil slå rod.

Root repræsenterer det næste skridt i vores udvikling af asymmetrisk design. Ligesom i Vast: The Crystal Caverns har hver spiller i Root unikke evner og en forskellig sejrsbetingelse. Nu, ved hjælp af smukke kort med flere anvendelsesmuligheder, har et ægte asymmetrisk design aldrig været mere tilgængeligt.

The Cats spiller et spil om motorbygning og logistik, mens de forsøger at holde styr på den enorme vildmark. Ved at indsamle træ kan de producere værksteder, tømmermøller og barakker. De vinder ved at bygge nye bygninger og håndværk.

The Eyrie samler deres høge for at tage skoven tilbage. De skal erobre så meget territorium som muligt og bygge redepladser, før de falder tilbage i skænderier.

The Alliance gemmer sig i skyggerne, rekrutterer styrker og udklækker konspirationer. De begynder langsomt og bygger op til en dramatisk tilstedeværelse i slutningen af spillet - men kun hvis det lykkes dem at holde de andre spillere i skak.

I mellemtiden spiller Vagabonden på alle sider af konflikten for egen vindings skyld, mens han skjuler en mystisk mission. Udforsk spillepladen, kæmp mod andre fraktioner, og arbejd på at nå dit skjulte mål.

I Root driver spillerne fortællingen, og forskellene mellem hver rolle skaber et uovertruffent niveau af interaktion og genspilbarhed. Leder Games inviterer dig og din familie til at udforske den fantastiske verden i Root!

Antal spillere: 2-4
I alderen: 10+
Spilletid: 60-90 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 3 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

389,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,921 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser
17/08/2019

Super godt spil, men ikke det nemmeste at gå til. Hver faktion spiller forskelligt, så der er en del at holde styr på de første par gange man spiller. Det er dog mega fedt med et spil, som er så asymmetrisk, hvor det fungerer så godt.

Tilføj anmeldelse: