Twilight Struggle, Deluxe Edition 8. Print

Model/varenr.: GMT0510-21

Den 9. november 2009 fejrede verden 20 års jubilæet for afslutningen af ​​den kolde krig. Det var den dag, den kolde krigs mest håndgribelige symbol - Berlinmuren - blev forvist til historiens askebunke. I modsætning til det 20. århundredes anden store konflikt sluttede den kolde krig ikke med en eksplosion af neutroner, men snarere en eksplosion af menneskelig frihed og optimisme. Vi havde undgået det, som mange mente uundgåeligt - ødelæggelsen af ​​menneskeheden gennem væbnet konflikt mellem Sovjetunionen og USA. Over natten havde Europas ansigt ændret sig. Pludselig var alt muligt.

Det var nu for 23 år siden. Desværre lærte vi alle, at afslutningen på den kolde krig ikke var den endelige slutning af den historie. Mennesket ville finde nye måder at opdele sig selv på. Mens truslen om nuklear holocaust forsvandt, ville nyere og mere uhyggelige former for konflikt træde i stedet. Hvor superkræfter engang dominerede kloden, styrer decentraliserede netværk og endda enkeltpersoner verdens opmærksomhed.

Denne Deluxe Edition af Twilight Struggle søger at fange følelsen af ​​den tidligere æra. Twilight Struggle er et to-spiller brætspil, der simulerer den 45-årige dans af intriger, prestige og lejlighedsvis frembluss af krigsførelse mellem Sovjetunionen og USA. Ved hjælp af den kort-drevne spilmekanik som var banebrydende i sådanne prisvindende spil som We the People og Hannibal: Rome vs. Carthage, Twilight Struggle genskaber konflikten mellem de mest magtfulde nationalstater, verden nogensinde har kendt. Omfanget af spillet dækker hele verden, som det fandtes i 1945. Spillere flytter militær-enheder og udøver indflydelse i forsøg på at få allierede og kontrollere deres supermagt. Som med GMT's andre kortdrevne spil er beslutningstagning en udfordring; hvordan man bedst bruger ens kort og enheder givet konsekvent begrænsede ressourcer? Twilight Struggles begivenhedskort tilføjer dækning af en lang række historiske begivenheder, fra Blokaden af Berlin til Vietnamkrigen og fra den amerikanske fredsbevægelse til den cubanske missilkrise.

Indeholder:

  • Holdbar 23cm x 31cm x 5cm kasse
  • Stiliseret Verdenskort
  • To tykke counter-ark med 228 counters
  • Deck med 110 begivenhedskort
  • Reviderede regler og spiller-hjælps kort
  • To seks-sidede terninger

Antal spillere: 2
I alderen: 13+
Spilletid: 120-180 minutter
Sprog: Engelsk

469,00 DKK
Lager: 5 stk tilbage på lager
Vægt: 1,666 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer