Grundspil

Terraforming Mars - Dansk

Model/varenr.: LPFI7398

I 2400'erne begynder menneskeheden at terraformere planeten Mars. Kæmpe virksomheder, sponsoreret af Verdensregeringen på Jorden, igangsætter store projekter for at øge temperaturen, iltniveauet og havdækningen, indtil miljøet er beboeligt. I Terraforming Mars spiller du en af ​​disse virksomheder og arbejder sammen i terraformingsprocessen, men konkurrerer om at få sejrspoint, som ikke kun tildeles til dit bidrag til terraforming, men også for at fremme menneskelig infrastruktur gennem solsystemet og gøre andre prisværdige ting.

Spillerne erhverver unikke projektkort (fra over to hundrede forskellige) ved at købe dem til deres hånd. Projekterne (kort) kan repræsentere alt fra at indføre planteliv eller dyr, kaste asteroider på overfladen, bygningsbyer, til minedrift af Jupiters måner og etablere drivhusgasindustrier for at opvarme atmosfæren. Kortene kan give dig øjeblikkelige bonusser, samt øge din produktion af forskellige ressourcer. Mange kort har også krav, og de bliver spilbare, når temperatur, ilt eller havdækning øges nok. Købskort er dyrt, så der er balance mellem køb af kort (3 megakreditter pr. Kort) og faktisk spiller dem (hvilket kan koste alt mellem 0 og 41 megakreditter afhængigt af projektet). Standardprojekter er altid tilgængelige for at supplere dine kort.

Din basisindkomst, såvel som din basis score, er baseret på din Terraform Rating (startende 20), hvilket øges hver gang du hæver en af ​​de tre globale parametre. Men din indkomst suppleres med din produktion, og du får også VP'er fra mange andre kilder.

Hver spiller holder øje med deres produktion og ressourcer på deres spillerbrædder, og spillet bruger seks typer af ressourcer: MegaCredits, Steel, Titanium, Plants, Energy, and Heat. På spilbrættet konkurrerer du om de bedste steder for dine byfliser, havfliser og grønne fliser. Du konkurrerer også om forskellige milepæle og priser til mange VP'er. Hver runde hedder en generation (gætte hvorfor) og består af følgende faser:

1) Spillerens ordre skifter med uret.
2) Forskningsfase: Alle spillere køber kort fra fire privattrukne.
3) Handlingsfase: Spillerne vender sig om at gøre 1-2 handlinger fra disse muligheder: Spil et kort, hævder en milepæl, finansier en Award ved hjælp af et Standard-projekt, konverter plante til grønne fliser (og øg oxygen), omdanne varmen til en temperatur hæve og bruge handling af et kort i spil. Turnen fortsætter rundt om bordet, indtil alle spillere går forbi.
4) Produktionsfase: Spillere får ressourcer i henhold til deres terraform rating og produktionsparametre.

Når de tre globale parametre (temperatur, ilt, hav) alle har nået deres mål, er terraformingen færdig, og spillet slutter efter den generation. Tæl din Terraform Rating og andre VP'er for at bestemme det vindende selskab!

Indhold:

1 regelseddel
1 spilkort
5 spiller boards
17 Corporation Cards
208 Projektkort
8 Referencekort
200 Player Markers (gennemsigtige plastik kuber, 5 farver)
200 ressource markører (uigennemsigtige plastik kuber i guld, sølv og kobber i forskellige størrelser)
3 Game Board Markers (store hvide plastic terninger)
9 Ocean Fliser
60 Greenery / City Fliser
11 specielle fliser
1 First Player Tile

Antal spillere: 1-5
I alderen: 12+
Spilletid: 120 minutter
Sprog: Dansk

Min. Antal Spillere: 1
Max. Antal Spillere: 5
Alder: 12+
Spilletid: 60-120 min
Sprog: Dansk
329,00 DKK
Lager: 6 stk tilbage på lager
Vægt: 1,681 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: