Grundspil

Dune: Imperium

Model/varenr.: DWD01000

Et brætspil der finder inspiration i elementer og karakterer fra Dune-universet, både den nye film fra Legendary Pictures og den skelsættende litterære serie af Frank Herbert, Brian Herbert og Kevin J. Anderson.

Som leder af et af the Great Houses of the Landsraad skal du hæve dit banner og samle dine styrker og spioner. Krig kommer, og i centrum for konflikten er Arrakis - Dune, ørkenplaneten.

Dune: Imperium bruger dækbygning til at tilføje en skjult informationsvinkel til traditionel workerplacement.

Du starter med et unikt lederkort såvel som kort, der er identisk med dine modstanderes. Som du erhverver kort og bygger dit dæk, vil dine valg definere dine styrker og svagheder. Kort giver dig mulighed for at sende dine agenter til bestemte lokationer på spillebrættet, så hvordan dit spil udvikler sig påvirker din strategi. Du bliver måske mere magtfuld militært og i stand til at indsætte flere tropper end dine modstandere. Eller du kan få kort, der giver dig en fordel med de fire politiske fraktioner, der er repræsenteret i spillet: the Emperor, the Spacing Guild, the Bene Gesserit og the Fremen.

I modsætning til mange dækbygnings brætspil spiller du ikke hele din hånd på en gang. I stedet trækker du en hånd af kort i starten af ​​hver runde og skiftes med andre spillere og tager en agentomgang ad gangen (spiller et kort for at sende en af ​​dine agenter til spillebrættet). Når det er din tur, og du ikke har flere agenter at placere, tager du en Reveal-tur, hvor du afslører resten af ​​dine kort, som giver Persuasion og Swords. Persuasion bruges til at erhverve flere kort, og Swords hjælper dine tropper med at kæmpe for den aktuelle rundes belønninger som vist på det afslørede konfliktkort.

Besejr dine rivaler i kamp, ​​navigere kløgtigt i de politiske fraktioner, og skaf det dyrebare The Spice Must Flow-kort for at føre dit hus til sejr!

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 4 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

  • 2 pakker Ruby - Mini European-sized Sleeves, 46 x 71 mm

Min. Antal Spillere: 1
Max. Antal Spillere: 4
Alder: 14+
Spilletid: 60-120 min
Sprog: Engelsk
359,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,6 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer