War of the Ring: Warriors of Middle Earth

Model/varenr.: WOTR009

Warriors of Middle Earth ™, den nye udvidelse til War of the Ring ™ Second Edition, bringer et helt nyt niveau af strategi til alle spillere i den prisbelønnede Lord of the Rings ™ brætspil med mange friske og spændende gameplay muligheder at udforske .

Mange mennesker og skabninger spillede en rolle i War of the Ring: de mystiske Ents, de døde mænd i Dunharrow, de store ørne i de Misty Mountains, korsparrene til Umbar, de Dungeons Wild Hillmen, Mirkwoods og Mordors kæmpe edderkopper .

Warriors of Middle Earth ™ giver en ny dybde til disse bekæmpers handlinger - der tidligere kun var spillet som begivenhedskort - hvilket gør dem til en vigtig del af spillet, komplet med unikke figurer og specielle evner.

Som Free Peoples spiller kan du nu mønstre Ents for at frigive Rohan, eller endda sende dem til at beskytte Lórien eller Gondor; storm de sydlige lande, der fører en døds hær komme sammen med ørerne til at redde fællesskabet eller lindre en belejring.

Som skyggeafspiller kan du sejle Corsairs mørke skibe langs floden Anduin eller Vestsøens kyst; føre en horde af Dunlendings til at tage Edoras eller sætte Shire til fakkelen; lad gigantiske edderkopper krybe ud af de mørkeste fordele i Mellemjorden for at frygte dine fjender ...

Med nye specielle terninger, to dæk fra Faction Events og nye figurer udvider Warriors of Middle Earth ™ mulighederne for både frie folk og skygge, og gør hver Warriors of Middle Earth ™ anden udgave endnu mere udfordrende og sjovt.

299,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,804 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: