Lost Ruins of Arnak

Model/varenr.: CGE00059

På en ubeboet ø i et uudforsket hav har opdagelsesrejsende fundet spor af en stor civilisation. Nu leder du en ekspedition for at udforske øen, finde mistede artefakter og møde frygtindgydende vagter, alt sammen i et forsøg på at lære øens hemmeligheder.

Lost Ruins of Arnak kombinerer dækbygning og placering af arbejdere i et brætspil om udforskning, ressourceforvaltning og opdagelse. Ud over traditionelle dækbyggereffekter kan kort også bruges til at placere arbejdere, og nye arbejderhandlinger bliver tilgængelige, som spillerne udforsker øen. Nogle af disse handlinger kræver ressourcer i stedet for arbejdstagere, så det er vigtigt at opbygge en solid ressourcebase. Du er begrænset til kun én handling pr. tur, så tag dit valg omhyggeligt ... hvilken handling vil gavne dig mest nu? Og hvad har du råd til at gøre senere... forudsat at en anden ikke tager den handling først!?

Dæk er små, og tilfældighed i spillet mindskes stærkt af de mange taktiske beslutninger, der tilbydes på spillebrættet. Med en række medarbejderhandlinger, artefakter og udstyrskort vil opsætningen for hvert spil være unik og tilskynde spillerne til at udforske nye strategier for at imødekomme udfordringen.

Udforsk the Lost Ruins of Arnak!

Antal spillere: 1-4
I alderen: 12+
Spilletid: 30 minutter pr. spiller
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 3 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

389,00 DKK
Lager: 5 stk tilbage på lager
Vægt: 2,4 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer