TX-130 Saber-class Fighter Tank Unit Expansion

Model/varenr.: FSWL63

En let repulsortank designet med en rumflys taktiske fleksibilitet, TX-130 Saber-klasse er smidig og hurtig, hvilket gør den til et ideelt match for den øgede skarphed hos Jedi-generaler som Aayla Secura eller Plo Koon. For en kamptank af Saber-klassen være elegant, som den svæver let over slagmarken og skærer hele formationer ned med en strålekanon eller river fjendens rustning fra hinanden med to laserkanoner.

Inden i TX-130 Sabre-klasse Fighter Tank Unit Expansion finder du alt hvad du behøver for at inkorporere en af ​​disse kraftfulde repulsortanks i din Galactic Republic hær, begyndende med en umalet og smukt detaljeret TX-130 Sabre-klasse Tank miniature, der kan samles med sine missildækseldøre åbne eller lukkede. Ud over at vælge, hvordan tankens missilbælg samles, kan du også tilpasse tårnets udseende ved at vælge mellem et dobbelt lasertårn eller et strålekanontårn. Oven på hvordan det ser ud, kan du også tilpasse, hvordan din tank i Saber-klassen fungerer i kamp med ti opgraderingskort, der inviterer dig til at bytte dine piloter, våben, ordnance og comms-systemer.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 x Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

  • 1 x Yellow - Mini American-sized Sleeves, 44 x 67 mm
439,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 0,4 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer