B1 Battle Droids Upgrade Expansion

Model/varenr.: FSWL54

Separatist-alliancens B1 Battle Droids er fremstillet til at angribe i overvældende antal og nedbryde fjendens styrker gennem nedslidning. Men det betyder ikke, at de ikke har andre formål at tjene som separatisterne forsøger at vælte den galaktiske republik. Andre serier af kampdroider udfører en række opgaver for det separatistiske militær, og nogle få udvalgte droider er udstyret med forskellige våben, der giver dem unikke muligheder.

B1 Battle Droids Upgrade Expansion indeholder fire umalede, fint formede B1 Battle Droids, der er forskellige fra dem, der findes i Clone Wars Core Set eller B1 Battle Droids Unit Expansion. Disse miniaturer ankommer på rammer, hvilket giver dig frihed til at tilpasse deres udseende. På slagmarken kan disse miniaturer blive grundlaget for en ny enhed af B1 Battle Droids, eller du kan bruge de nye muligheder for tunge våben og personaleopgraderingskort, de bringer til at forbedre dine eksisterende enheder.

  • Opgrader dine B1 Battle Droids! En OOM-serie Battle Droid miniature og en B1 Security Droid tilføjer endnu flere taktiske muligheder til dine enheder.
  • Bring mere ildkraft til slagmarken med en E-5s B1 Trooper eller en Radiation Cannon B1 Trooper.
199,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,112 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer