Star Wars Legion: Luke Skywalker Operative Expansion

Model/varenr.: FSWL56

En af oprørets mest genkendelige helte, Luke Skywalker, har givet håb over hele galaksen. Som den første nye Jedi-ridder i en hel generation hjalp han med at bringe Imperiet til knæene og begyndte processen med at genoprette fred og retfærdighed til planeter, der kun havde kendt undertrykkelse.

Luke Skywalker Operative Expansion giver dig chancen for at styrke dine oprørshære med en magtfuld Jedi-ridder. Her finder du en umalet, fint skulpturet miniature, der viser Luke Skywalker, som han optrådte i Star Wars: Return of the Jedi. I mellemtiden giver tre kommandokort, der kan bruges sammen med Luke Skywalker kommandokort fra Star Wars: Legion Core Set, dig frihed til at forme nøjagtigt, hvordan du bruger denne magtfulde operatør i kamp. Endelig inviterer fire nye opgraderingskort dig til yderligere at udvide Luke Skywalker med yderligere kræfter og træning.

Gendan håbet til galaksen som den første nye Jedi i en generation med Luke Skywalker-miniaturen indeholdt i denne udvidelsespakke, skildret med sin nybyggede lysssværd!

Denne udvidelse kræver et Legion Core sæt.

149,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 0,078 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer