Lando Calrissian Commander Expansion

Model/varenr.: FSWL78

En hurtigt talende fusker og gambler, Lando Calrissian kan lide at holde sine kort tæt på kroppen. Men når chipsene er nede, og galaksen står på spil, står han med oprørernes frihedskæmpere. Fra kaptajn på Millennium Falcon til administrator af Cloud City er ingen lederrolle, som Calrissian har påtaget sig, lige så vigtig som general for rebellerne, og han bringer al denne erfaring til slagene i Star Wars: Legion.

Denne udvidelse indeholder alt hvad du behøver for at tilføje Lando Calrissian som kommandør for dine rebelhære, startende med en smukt skulptureret, umalet hård plastminiature, der afspejler Calrissians unikke stil. Du finder ikke blot tre forskellige muligheder for hans kappe, du vil også være i stand til at vælge mellem to ansigtsudtryk, og om Calrissian ser ud til at række ud efter sin X-8 Night Sniper Pistol i dets hylster eller om han har den klar.

Mens miniaturen giver Calrissian en unik tilstedeværelse på slagmarken, repræsenterer andre komponenter, som hans enhedskort og tre signaturkommandokort, hans historie som en gambler og hans tendens til at tage chancer. Endelig er Lando Calrissian ikke en, der deltager i en kamp uforberedt, ​​og denne udvidelse inkluderer også seks opgraderingskort, der giver ham adgang til det udstyr og den træning, han har brug for til at stå imod enhver udfordring.

Dette er ikke et selvstændigt spil, og kræver et Star Wars: Legion grundspil, for at kunne spilles.

 

 

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

  • 1 pakker Yellow - Mini American-sized Sleeves, 44 x 67 mm

119,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 0,11 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: