Imperial Shoretroopers Unit Expansion

Model/varenr.: FSWL41

Imperial Shoretroopers udvælges til rotationstjeneste fra ekstraordinære Stormtrooper-regimenter og trænes ikke kun i tropiske miljøoperationer, men også i belejrings krigføring. Shoretroopers bruger ofte deres ekspertise og udstyr til at imødegå rebelske bagholdsangreb og sikre, at kejserlige hemmeligheder forbliver sikre.

Inden for denne udvidelse finder du syv unikke, malede Imperial Shoretrooper-miniaturer, som du kan tilføje til din Star Wars™: Legion-samling. Fem af disse troopers er bevæbnet med E-22 blasterrifler, mens en Shoretrooper udstyret med en T-21B targeting rifle er klar til at tackle ekstra skader fra lang rækkevidde. Men hvis du virkelig ønsker at forhindre fjendens enheder i at undslippe med følsomme oplysninger, kan en DF-90 Mortar Trooper føjes til din hær som en løsrivelse fra resten af ​​dine Shoretroopers. Afrundingen af ​​denne udvidelse er to enhedskort, fem opgraderingskort, der fuldt ud sætter dine Shoretroopers, og alle de symboler, du har brug for, for at indsætte dem til enhver kamp.

Beskyt kejserlige hemmeligheder med de syv unikke, ikke-malede miniaturer, du finder i denne udvidelse! Fem Shoretroopers, der bærer den magtfulde E-22 blasterrifle, er klar til at kæmpe strande i kejserlige besatte verdener på jagt efter enhver indtrængen. I mellemtiden kan en Shoretrooper med en T-21B-målrettet riffel nedbringe fjender fra afstand.
Sørg for, at intet slipper for dit greb ved at tilføje en DF-90 mørtel-trooper til din hær som en løsrivelse fra dine Shoretroopers!

249,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,154 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: