Star Wars Legion: Darth Vader Operative Expansion

Model/varenr.: FSWL57

Frygtet af både venner og fjender er Darth Vader den levende legemliggørelse af Imperiets magt. Før han kunne blive en af ​​de mest skræmmende feltkommandører i galaksen, skærpede han imidlertid sine færdigheder ved at jage Jedi i de fjerneste hjørner af galaksen. Nu er han klar til at gennemføre kejserens ordre ved at decimere the Rebel Alliance, uanset hvor den kan findes.

I Darth Vader Operative Expansion finder du en umalet, let bygget Darth Vader-miniature i en anden position end den, der findes i Star Wars: Legion Core Set. Denne miniature er ledsaget af tre nye Darth Vader-kommandokort, der kan bruges af både den operative og kommando-version af enheden, så du kan skræddersy din strategi til dine behov. Afrundingen af ​​denne udvidelse er fire opgraderingskort, der inviterer dig til at udvide Darth Vader med endnu flere Force kræfter eller træning.

Jagt de sidste rester af Jedi-ordenen med den højt detaljerede Darth Vader-miniature i denne udvidelse! Darth Vader vil bestemt intimidere enhver modstander, som han marcherer fremad med sit lyssværd truende hævet for at slå hans fjender ned.

Kræver et Legions Core sæt for at kunne bruges.

159,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,082 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer