Imperial Stormtroopers Upgrade Expansion

Model/varenr.: FSWL52

Et allestedsnærværende syn over alt i galaksen; hvide, pansrede stormtropper sætter frygt i hjertet på alle, der vil modsætte sig Emperiet. På trods af at ensartede rustninger og rigide taktikker understreger den knusende vægt af den kejserlige magt, kan Stormtroopers være overraskende fleksible enheder, der tjener en lang række roller i de kejserlige hære.

Denne udvidelse til Star Wars: Legion indeholder fire umalede og fint skulpturerede plastik Stormtrooper miniaturer, der adskiller sig fra dem, der findes i Star Wars: Legion Core Set og Stormtroopers Unit Expansion, og inviterer dig til at forbedre dine eksisterende Stormtrooper enheder eller til at danne en korpsenhed af deres egen. Ved siden af ​​disse nye miniaturer finder du også nye muligheder for opgradering af tunge våben og personale til at udstyre dine Stormtroopers til enhver situation.

  • Føj nyt personale til dine Stormtrooper-enheder! En Stormtrooper Captain miniature er klar til at føre dine tropper i kamp, ​​mens en Stormtrooper Specialist understøtter hjælper med at forbedre enhedens mål og redskaber.
  • Udstyr dine Stormtroopers med nye tunge våben for endnu mere taktisk fleksibilitet. Tilføj en T-21 Stormtrooper til at foretage kritiske skud eller en RT-97C Stormtrooper for kraftige skud med lang rækkevidde.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 x Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

  • 1 x Yellow - Mini American-sized Sleeves, 44 x 67 mm

179,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,1 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: