Cassian Andor and K-2SO Commander Expansion

Model/varenr.: FSWL59

En af oprørets mest dygtige efterretningsagenter, Cassian Andor, har dedikeret sit liv til sagen. I stand til både at lede et all-out angreb eller operere uafhængigt på slagmarkerne i Star Wars: Legion, er Andor er en alsidig tilføjelse til enhver rebel hær. Uanset hvilken rolle du vælger for Andor, er den omprogrammerede KX-serie sikkerhedsdroid K-2SO klar til at hjælpe ved enhver operation med både hans massive styrke og taktiske analyse.

Inden for denne udvidelse finder du højtdetaljerede, umalede hård plast Cassian Andor og K-2SO miniaturer, der har et væld af tilpasningsmuligheder. Cassian Andor kan samles med tre forskellige våbenindstillinger, inklusive hans kompakte blaster og hans A-280-CFE i sin pistolkonfiguration. I mellemtiden kan K-2SO samles med Jyn Ersos SE-14 blaster, en granat eller med hænderne fri. Denne udvidelse indeholder også fire nye kommandokort - tre til Cassian Andor og et til K-2SO - samt to enhedskort og ni opgraderingskort, der giver dig mulighed for at udstyre dette par med ekstra våben, udstyr og mere.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 x Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

  • 1 x Yellow - Mini American-sized Sleeves, 44 x 67 mm

159,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 0,123 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer