Star Wars: Legion - Clone Wars Core Set

Model/varenr.: FSWL44

Krig har indhyllet galaksen. Den Separatistiske alliances enorme kræfter, styrket af tilsyneladende uendelige rækker af battle droids, har presset den galaktiske republik til randen af ​​opløsning og nederlag. Republikens eneste håb er dens hær af elite Clone Troopers, der føres i kamp af ædle, Kraft-udøvende Jedi-riddere. Krigen mellem dem er en episk kamp, ​​hvor enhver kamp kunne vende krigens bølger og ændre galakens skæbne. Du kan fordybe dig i denne episke konflikt, samle dine styrker og føre dem mod dine modstandere i de legendariske jordkampe i Star Wars med Clone Wars Core Set til Star Wars: Legion!

Dette kernesæt inviterer dig til at komme ind i en helt ny æra af infanterikampe i Star Wars-galaksen, hvor de overvældende separatistiske droid-styrker er sat imod republikens elite-hære af Clone Troopers og Jedi-riddere. Som du lever dig ind i konflikten, vil du samle en styrke af Clone Wars' mest ikoniske helte, skurke, troopere og køretøjer, herunder Obi-Wan Kenobi og General Grievous. Ud over at introducere Galactic Republic og Separatist Alliance til spillet, indeholder dette Core Set alle kort, værktøjer og symboler, du har brug for for at sætte dine egne Star Wars-kampe med det samme, hvilket gør dette til det perfekte udgangspunkt for at begynde at opbygge dine Star Wars: Legion-samling!

  • 39 umalede og højt detaljerede miniaturer giver dig de byggesten, du har brug for, for at begynde at samle dine Galactic Republic eller Separatist Alliance-hære.
  • Obi-Wan Kenobi og General Grievous udgør hver med lyssværd klar til at føre deres tropper i kamp og vise deres færdigheder i kamp. Begge disse miniaturer er eksklusive til Clone Wars Core Set.
  • To sqauds af klontropper fra Phase I går ind i kampen for at bevare republikken. Fem bærer DC-15A blasterrifle, mens to tunge våbnespecialister tilføjer ekstra ildkraft med en Z-6 roterende blasterkanon og en DC-15 blasterrifle modificeret til at skyde på lang rækkevidde.
  • En BARC Speeder-miniature giver dine klontroopere meget tiltrængt hastighed, som de prøver udmanøvrere Separatisternes kampdroider og kan samles med eller uden dens sidevogn. De, der inkluderer sidevognen, kan yderligere tilpasse deres speeder med en dobbelt lasergunner, en RPS-6 skytte eller en ionskytte.
  • To squads af B1 Battle Droids er klar til at knuse enhver modstand med knusende overtal. Syv er bevæbnet med E-5 blasterrifler, mens to tunge våben-specialister medbringer enten en E-5C blasterrifle eller en E-60R-missilkaster.
  • En enhed på to Droidekas er klar til at sætte fart i kampen i hjultilstand. Når der først er på deres position, kan hjultilstandsminiaturer erstattes af to Droideka-miniatyrer, der er klar til at lægge kraftig ild på mål, som B1 Battle Droids ikke kan tage sig af.
749,00 DKK
Lager: 7 stk tilbage på lager
Vægt: 1,452 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer