LAAT/le Patrol Transport Unit Expansion

Model/varenr.: FSWL81

Flyv over slagmarken med LAAT/Ie Patrol Transport Unit Expansion til Star Wars: Legion! Dette transportmiddel, der først blev brugt af republikanske politistyrker under the Clone Wars, er tilstrækkeligt bevæbnet og pansret til at bekæmpe kriminelle virksomheder eller oprørsceller. Uanset om det drejer sig om at sætte klontropper af i byernes slagmarker eller om at fastholde oprørssoldater, kan både Republikken og Imperiet bruge LAAT/Ie til både transport og luftstøtte.

I denne udvidelse finder spillerne alt, hvad der er nødvendigt for at tilføje en LAAT/Ie Patrol Transport til deres republikanske eller imperiale hær. Den smukt detaljerede, umalede miniature i hård plast kan samles med enten fase II-klonpiloter eller imperiale TIE-piloter, og enhedskort for begge fraktioner hjælper spillerne med at integrere dem fuldt ud i deres styrker. Ud over disse kort inviterer 12 opgraderingskort spillerne til at tilpasse deres LAAT/Ie med unikke piloter fra begge fraktioner samt ammunition og kommunikationssystemer.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 pakke Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 m

  • 1 pakke Yellow - Mini American-sized Sleeves, 44 x 67 mm

389,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 0,5 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: