Star Wars: Legion Imperial Death Troopers Unit Expansion

Model/varenr.: FSWL34

Taktisk fremad på slagmarkerne som umenneskelige trossamfund, er kejserlige dødsbefolkninger et skræmmende syn. Udsmykket i jet black rustning og med et arsenal af våben og udstyr, er disse troppere elit soldaterne i Tarkin Initiative. Kandidater er håndudvalgt fra Stormtroopers Corps af Imperial Intelligence selv. Trænet til at være effektiv og nådeløs, er de også rygter om at gennemgå klassificerede medicinske forstørrelser.

Inden for den Imperial Death Troopers Unit Expansion finder du alt, hvad du behøver for at tilføje en gruppe af hensynsløse dødsfolk til din kejserlige hær. Seks finskulpturerede death trooper-miniaturer ledsages af et enhedskort, et udvalg af tokens og et udvalg af opgraderingskort, der giver dine dødsfolk adgang til endnu mere avancerede våben

  • Skræmme enhver Rebels med synet af seks unikke, meget detaljerede Imperial Death Troopers indbefattet i denne udvidelse. Fire af Dødsfolkene er udstyret med deres SE-14r lysblæsere og E-11D blaster rifler, mens en femtedel bringer den stærke ildkraft af en DLT-19D tung blaster riffel. Endelig kan du vælge at inkludere trooper DT-F16, så hun kan tage kontrol over hendes Death Trooper-hold og lede dem til ære på slagmarken!
219,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,145 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: