Rebel Veterans Unit Expansion

Model/varenr.: FSWL39

Med instinkter der er blevet skærpede skyttegravene tildeles rebelske veteraner ofte de hårdeste og vigtigste job i krigen mod Emperiet. Gennem de utallige håbløse kampe over øde verdener, som de har set, kan rebelveteraner altid stoles på til at få arbejdet gjort, holde linjen eller kæmpe til den bitre ende.

Inden i denne udvidelse finder du syv unikke umalede Rebel Veteran miniaturer, der kan føjes til din samling, inklusive en Mark II Medium Blaster Trooper miniature, der kan indsættes som en detachment, der tilbyder værdifuld støtte til alle dine enheder. Ledsaget af disse miniaturer er to enhedskort, et udvalg af opgraderingskort, der giver dig mulighed for at udstyre dine veteraner med nye våben og udstyr, og alle de tokens, du har brug for, for at føje dem til dine rebel hære!

Tag dine Star Wars: Legion-kampe til Hoths kølige sletter med de syv unikke, højt detaljerede miniaturer i denne udvidelse! Fem oprørsveteraner med A-280 blaster rifler er parate til at få the Empire til at betale dyrt for hver meter jord det vinder, mens en CM-O / 93 Trooper er klar til at stoppe en kejserlig enhed i sine spor. Styrk dine kræfter med en Mark II Medium Blaster Trooper miniature.

249,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 0,155 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: