ARC Troopers Unit Expansion

Model/varenr.: FSWL70

ARC Troopers er blandt de bedste elite klontropper, der bruger specialudstyr og intensiv træning til at skubbe deres fysiske, taktiske og strategiske færdigheder til det yderste. Disse tropper er i stand til at udføre de mest vanskelige missioner, og deres urokkelige beslutsomhed har vendt slagets gang under mange vitale kampe i klonkrigene.

Uanset hvordan du beslutter dig for at bruge dem i kamp, finder du masser af måder at tilpasse dine miniaturer i denne udvidelse. Ud over flere hjelmindstillinger for hver ARC Trooper kan nogle troopers samles med dobbelte DC-17-håndblasters eller med en kraftig DC-15x snigskytteriffel. Endeligt kan flere troopers stilling indstilles, som de sprænger i aktion med deres JT-12 jetpacks. Ud over deres udseende giver otte opgraderingskort dig mulighed for at udstyre dine ARC Troopers i kamp, og to enhedskort giver dig mulighed for at føje dem til din hær som enten en fuld enhed eller et to-mand strike team.

 

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

  • 1 pakker Yellow - Mini American-sized Sleeves, 44 x 67 mm

279,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,185 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: