Agent Kallus Commander Expansion

Model/varenr.: FSWL80

Frygtet både inden for og uden for de kejserlige rækker, Imperial Security Bureau gennemsøger galaksen for enhver illoyalitet mod the Empire. Agent Kallus er en af ​​ISBs mest effektive agenter, der bruger hans list og færdigheder i kamp til at slukke oprørets gnist.

Denne udvidelse inviterer dig til at sætte denne hensynsløse agent i kommando for din kejserlige hær, begyndende med en tilpasselig, umalet hård plast Agent Kallus miniature, der afspejler hans status som en hensynsløs kejserlig agent. Ud over at vælge mellem to ansigtsudtryk til din miniature, kan du også samle din Agent Kallus med hans typiske Imperial Security Bureau hjelm eller uden hjelm. Endelig er Agent Kallus dødbringende tæt på og med en blaster, så du kan vælge, om han vises med sin J-19 Bo-Rifle i dens blaster eller stav form.

Mens disse funktioner projicerer Kallus' status som en ubarmhjertig ISB-agent, skitserer hans enhedskort tydeligt alle hans evner, og hans tre signaturkommandokort afspejler hans evne til at forme din strategi. På trods af alle hans færdigheder er Kallus stadig modtagelig for sympati med sine fjender, en svaghed, der afspejles i det Flaw kort, der følger med denne udvidelse. Endelig beregner Agent Kallus omhyggeligt, hvad han har brug for til hver kamp, ​​og syv opgraderingskort inviterer dig til at vælge det udstyr og den træning, der passer bedst til din kampplan.

Dette er ikke et selvstændigt spil, og kræver et Star Wars: Legion grundspil for at kunne spilles.

 

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

  • 1 pakker Yellow - Mini American-sized Sleeves, 44 x 67 mm
119,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 0,1 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: