Pathfinder - Core Rulebook 2nd Edition

Model/varenr.: PZO2101

Denne omfattende 640-siders guide til Pathfinder-rollespil giver alt hvad du har brug for for at sætte dig ind i en verden af ​​ubegrænset fantasyeventyr! Vælg mellem forfædre som alv, menneske og goblin og klasser som alkymist, fighter og troldmand for at skabe en helt efter dit eget design, der er bestemt til at blive en legende! Baseret på mere end 20 års aktiv udvikling og playtest-feedback fra mere end 125.000 spillere, er de nye Pathfinder-regler nemme at lære og spændende at mestre! Denne uundværlige mængde indeholder alle regler for spillere og Game Masters, og er dit første skridt på en heroisk ny rejse!

Pathfinder Core Rulebook inkluderer:
• Mere end 600 sider med spilleregler, rådgivning, karakterindstillinger, skat og mere for spillere og Game Masters!
• Seks forældre til heroisk spillerkarakter, herunder alv, dværg, gnome, nisse, halvling og menneske, med forskellige arver til halvalv og halvorke!
• Mere end 30 baggrunde som bartender, soldat eller lærling for yderligere at fordybe dig i din heltes baghistorie!
• Tolv karakterklasser, inklusive alkymist, barbar, bard, mester, præst, druid, fighter, munk, ranger, useriøs, troldmand og troldmand!
• Hundredvis og hundreder af trylleformularer, klassesvind og andre spændende evner til at hjælpe dig med at tilpasse din karakter til at blive den helt, DU forestiller dig, at de skal være!
• Strømlinede og reviderede regler for at hjælpe med at lette nye spillere i spillet og samtidig give dybden af ​​karakterindstillinger og taktisk interesse, der har defineret Pathfinder fra starten!

429,00 DKK
Lager: 6 stk tilbage på lager
Vægt: 2,036 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: