Pathfinder - Age of Ashes 6 af 6 - Broken Promises

Model/varenr.: PZO90150

Eventyret kommer til en ende! Heltene har besejret Scarlet Triad, men har ved at gøre det lært en chokerende sandhed - Scarlet Triad er blevet finansieret i alle disse år af den gådefulde hersker af ønationen Hermea, gulddragen Mengkare! Efter en ødelæggende manifestation af en voldelig drage-gud suser ud fra portalerne, har heltene brugt hele kampagnen, skal de rejse til Hermea for at konfrontere Mengkare om Scarlet Triad og finde ud af, hvad dem gyldne drages planer faktisk er. Søger han at redde verden... eller afslutte den i en ødelæggende Age of Ashes?

Age of Ashes er den første Adventure Path, der bruger de helt nye regler for Pathfinder RPG. Dette sjette og sidste eventyr blev skrevet af Luis Loza til karakterer på 18. niveau og inkluderer også en gazetteer fra den utopiske by Promise, råd til GM'er om, hvordan begivenhederne i denne kampagne kan ændre verden, et væld af nye muligheder for spilleren karakter at opdage, og mere end et halvt dusin nye monstre!

Hver månedlige fuldfarve softcover Pathfinder Adventure Path-volumen indeholder et dybtgående eventyrscenarie, statistik for flere nye monstre og supportartikler beregnet til at give Game Masters yderligere materiale til at udvide deres kampagne. Pathfinder Adventure Path bind bruger Open Game License og fungerer med både Pathfinder RPG og verdens ældste fantasy RPG.

199,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,309 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer