Pathfinder GameMastery Guide 2nd Edition

Model/varenr.: PZO2103

Uanset om du er en ny Game Master eller erfaren historiefortæller, kan du altid finde nye måder at finpudse dit håndværk på. Denne 256-siders Pathfinder Second Edition-regelbog indeholder et væld af nye oplysninger, værktøjer og regelsystemer, du kan tilføje til dit spil. Inden i finder du praktiske råd til at opbygge dine egne eventyr, designe byer og skabe levende karakterer, sammen med regelsystemer til dramatiske forfølgelser, spændende turneringer og dødbringende dueller. Denne bog indeholder også mere end 40 sider med eksempler på ikke-spiller karakterer, fra den enkle byvagt til den onde kultist, der er præsenteret for at gøre dit job som GM så meget lettere!

 

Pathfinder Gamemaster Guide indeholder:

  • Regler, råd og retningslinjer for at opbygge eventyr, kampagner og de væsener og skatte deri, fra bosættelser til nationer til uendelige dimensioner!
  • Regler for kreative varianter til at tilpasse reglerne til at gøre spillet til dit eget, herunder variant af bonus, feat og magiske emner, karakterer, der får evner i flere klasser på én gang og mere!
  • Alle mulige nye og varierede magiske genstande, inklusiv intelligente genstande, forbandede genstande, artefakter, træk som du kan tilføje til genstande, og en helt ny type genstand kaldet et relikvie, der skalerer med din karakter!
  • Et katalog over delsystemer til håndtering af unikke situationer, fra spændende jagter til at undersøge mysterier til køretøjskamp til detaljerede dueller til sandkasse-stil "hexploration" og mere! Plus, et universelt sejrpointsystem, der hjælper dig med at designe dine egne undersystemer!
  • Mere end 60 nye NPC'er til brug i dit spil, designet til maksimal anvendelighed til alle Pathfinder-kampagner!
399,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,97 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: