Pathfinder 2nd Ed. - Bestiary 2

Model/varenr.: PZO2104

Med mere end 350 klassiske og splinternye monstre, udvider denne 320-siders indbundne regelbog i høj grad på udvalget af fjender, der findes i Pathfinder Bestiary. Fra klassiske væsener som slangefolk og jabberwock, tilbagevendende favoritter som primal drager eller Sandpoint-djævelen, til helt nye trusler, der er sikre på at teste selv de modigste af helte, denne must-have tome af monstre designet til at udfordre karakterer på ethvert niveau er en vigtig ledsager til dit Pathfinder-spil!

Pathfinder Bestiary 2 inkluderer:

  • Mere end 350 monstre trukket fra mytologi, genreklassikere og mere end et årti af Pathfinder, med masser af nye monstre også!
  • Smukke illustrationer i fuld farve på næsten hver side!
  • Detaljerede monsterlister sorteret efter niveau, type og sjældenhed for at hjælpe dig med at finde det rigtige monster til enhver situation!
  • Universelle monster regler for at forenkle særlige angreb, forsvar og kvaliteter som grab, swallow hole og regenerering.
  • Detaljerede faktabokse, der giver yderligere oplysninger om endnu flere af Pathfinders mest populære monstrøse venner og fjender!

Denne bog er til Pathfinder 2nd Edition.

379,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,154 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: