Pathfinder - Extinction Curse 4 of 6 - Siege of the Dinosaurs

Model/varenr.: PZO90154

Heltene og deres cirkus ankommer til Willowside, et sumpsamfund med stort behov for afledning fra den nådeløse udvidelse af det forpestede land kendt som Welt. Willowside oplever hurtigt et problem af en anden art, da dinosaur-ridende xulgaths blokerer byen. Heltene monterer et forsvar af landsbyen og lærer, hvad der har bragt xulgatherne til denne isolerede bosættelse. Når heltene bryder belejringen, får de at vide, at xulgatherne følger en uhyrlig eks-slave og har forladt deres direktiv om at angribe et nærliggende aeon-tårn. Tårnets nuværende beboere ved mere, og sætter heltene på stien for at finde den femte og sidste aeon-orb.

“Siege of the Dinosaurs” er et Pathfinder-eventyr for fire figurer på 13. niveau. Dette eventyr fortsætter Extinction Curse Adventure Path, en seks-delt månedlig kampagne, hvor heltene har et rejsende cirkus, og de afslører et plot for at udrydde alt liv fra øerne i det indre hav. Dette bind inkluderer også en gazetteer fra byen Willowside og lore omkring indbyggerne i Abyssal-området Gluttondark, samt nye monstre og regler om xulgath.

Hver månedlige fuldfarve softcover Pathfinder Adventure Path-volumen indeholder et dybtgående eventyrscenarie, statistik for flere nye monstre og supportartikler beregnet til at give Game Masters yderligere materiale til at udvide deres kampagne. Pathfinder Adventure Path bind bruger Open Game License og fungerer med både Pathfinder RPG og verdens ældste fantasy RPG.

189,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,318 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer