Pathfinder - Age of Ashes 3 af 6 - Tomorrow Must Burn

Model/varenr.: PZO90147

Eventyret fortsætter! Efter at have besjret den forræderiske Cult of Cinders, opdager heltene en afskyelig sammensværgelse der trækker kultens strenge - et mystisk handelslaug kaldet Scarlet Triad. Efter at have fulgt nogle spor og brugt en anden portal, der findes under deres borg på Hellknight Hill, kommer heltene til den nyligt grundlagte nation Ravounel. Hvor de bliver konfronteret med Scarlet Triad, der forsøger at etablere ulovlig slavehandel. Men som heltene kæmper mere og mere med Scarlet Triad, bliver det mere og mere tydeligt, at slavehandlerne har endnu  mere skræmmende planer for Inner Sea regionen - planer der skal stoppes!

Age of Ashes er den første Adventure Path, der bruger de helt nye regler for Pathfinder. Dette tredje eventyr er til karakterer på 9. niveau og inkluderer også en gazetteer til den nyligt dannede nation Ravounel, en udforskning af verdens drager, et væld af nye muligheder for spillere at opdage (fra magiske genstande, trylleformularer og feats, til en ny klassearketype) og mere end et halvt dusin nye monstre!

Hver månedlige fuldfarve softcover Pathfinder Adventure Path-volumen indeholder et dybtgående eventyrscenarie, statistik for flere nye monstre og supportartikler beregnet til at give Game Masters yderligere materiale til at udvide deres kampagne. Pathfinder Adventure Path bind bruger Open Game License og fungerer med både Pathfinder RPG og verdens ældste fantasy RPG.

199,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,305 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer