Pathfinder - Extinction Curse 3 of 6 - Life's Long Shadows

Model/varenr.: PZO90153

Frisk fra deres succeser i Escadar bringer heltene deres rejsende cirkus til Isle of Kortos - den såkaldte Starstone Isle i hjertet af det indre hav. Som deres cirkus turnerer landbrugssamfundene i regionen kendt som Swardlands, får heltene en chance for at udforske de tre aeon tårne, der bringer velstand til jorden. Alligevel er alt ikke godt i Swardlands, da miljø skade og hærgende dyr truer de hårdtarbejdende landmænd og skovhuggere. Heltene skal overvinde aeon-tårnenes sten værger, forankrede xulgath-horder og en nidkjær dero-morder, før de kan konfrontere xulgaths' alkymistleder og stoppe hans katastrofale plan fra at bruge aeon-tårnene til at bringe ødelæggelse ned over alle på øen!

"Life's Long Shadows" er et Pathfinder-eventyr for fire figurer på 9. niveau. Dette eventyr, af forfatter Greg A. Vaughan, fortsætter Extinction Curse Adventure Path, en seks-delt, månedlig kampagne, hvor heltene har et rejse cirkus, og de afslører et plot for at udrydde alt liv fra øerne i det indre hav. Dette eventyr inkluderer også information om det smukke område kendt som Swardlands og den ondsindede demonherre Zevgavizeb samt nye monstre og regler.

Hver månedlige fuldfarve softcover Pathfinder Adventure Path-volumen indeholder et dybtgående eventyrscenarie, statistik for flere nye monstre og supportartikler beregnet til at give Game Masters yderligere materiale til at udvide deres kampagne. Pathfinder Adventure Path bind bruger Open Game License og fungerer med både Pathfinder RPG og verdens ældste fantasy RPG.

189,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,314 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: